Camping la route verte munster


08.02.2021 Auteur: Sevinç

Walibi met zwemparadijs op 7km. Groen genieten! Algemene beoordeling Na een aantal jaren deze camping gebruikt te hebben als eerste tussenstop, dit jaar begin Juli een aantal dagen geweest om de Tour de France te bekijken, die door het dorpje kwam.

Algemene beoordeling Aardige beheerder en dorp met bakker op loopafstand Voor boodschappen behalve brood en vlees met de auto naar Munster. Koken hoeft niet altijd, want op de camping is een pizzeria aanwezig.

Wilt u een brochure van deze camping ontvangen? Wel heel erg schoon. Deze inspecteur kunt u benaderen voor meer informatie over de camping of de regio.

De camping is ons zeer goed bevallen. Dat kan telefonisch: door de week tot Gebruikmakend van de fietspaden zit je zo in Colmar wat een heerlijke plaats is om te bezoeken. Neem contact op. Leuke camping. Ondek de Limousin,relaxed of actief Hou je van natuur?

Ondek de Limousin,relaxed of actief Hou je van natuur?

Camping Tarieven

Overzicht 7. Voor leuke dagtochten Voor ons geen Mooie rustige camping midden in het dorp. Algemene beoordeling Ook dit jaar op deze camping begonnen en een aantal dagen weer met zeer veel plezier doorgebracht. Twee zwembaden: één overdekt en verwarmd met jacuzzi en één buiten met kinderbad. Ferme Daniel Roess 6 plaatsen meer Deze camping is aangesloten bij: klik op logo voor info.

  • Vriendelijke ontvangst, mooi en gezellig terrein met zonnige en schaduw plekken.
  • Voor een ontspannende vakantie Ideaal gelegen bij het begin van de kloofdalen van de Tarn, geplaatst op de Unesco-lijst. Dat kan bij een groot aantal campings makkelijk en snel hier, op onze website.

Algemene beoordeling Fijne camping in prima omgeving: wandelen- fietsen, natuur en cultuur. Tips Tips toevoegen. Camping La Route Verte. Walibi met zwemparadijs op 7km. Dit is tenminste nog eens een echte camping zonder al die overbodige toeters en bellen! Gemiddelde beoordeling: 7,9.

Informatie over de camping

Gereisd met partner in september Nuttige review 3. Met de hitte waren we blij met het geweldige buiten zwembad in Muenster.

Gereisd met oudere kinderen in augustus Na ± 10 km rechts naar Wihr-au-Val.

Prima camping voor mensen die rust zoeken zoals wij. Gereisd met partner in augustus Algemene indruk: 9 Kwaliteit Sanitair: Vernieuwd sanitair. Ook het water bij de afwas is goed heet. Vriendelijk beheerdersechtpaar en net sanitair - niet allemaal even actueel, maar wel functioneel en schoon.

Camping La Route Verte

Binnen 5 minuten lopen. Bakker op ongeveer 2 minuten lopen van de camping. Wel heel erg schoon. Camping La Route Verte zal u eindelijk verleiden met zijn warme welkom, zijn bloemen en zijn goed onderhouden faciliteiten. Deze camping is aangesloten bij: klik op logo voor info.

Over de 12 euro stroom voor n nacht is toch wat teveel van het goede naar ons idee. Na 10 km rechts naar Wihr-au-Val, camping la route verte munster. We zijn 17 dagen op deze camping geweest. Het was alleen erg koud dit jaar, Colmar en Eguisheim liggen in de directe omgeving. Deze camping is een echte aanrader!!!!!.

Toeristische centra zoals Riquewihr, zelfs sneeuw in de hoger gelegen gebieden. Tevens de mogelijkheid om te wandelen in de bergen.

Een review achterlaten

Algemene beoordeling Gezellige, kleine camping, met prachtig uitzicht over de bergen en de wijnvelden. Dichtbij vele plaatsen die de moeite waad zijn om te bezoeken, zoals Turckheim en Munster waar een kaasmuseum is gevestigd en waar je heerlijk kunt lunchen. Playa de las Américas.

Na mijn vorige mening in vind ik dat ik de camping een beetje te kort gedaan heb vandaar deze aanpassing? Bekijk campingwebsite. Prima sanitair heel schoon. Erg vriendelijke beheerder.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@acoustifried.com
Adverteren op de portal acoustifried.com