Goedemorgen in het chinees


05.02.2021 Auteur: Hilmi

Je moet het verbinden met het achtervoegsel men tweede toon. De begroeting hierboven is dus iets formeler, maar hij wordt minder vaak gebruikt dan "nǐ hǎo. Home - China.

Bij de voorbereiding van je reis of vakantie mag een goede reisverzekering niet ontbreken. Behalve de dialecten die we in dit artikel hebben besproken, bestaan er nog veel meer varianten van het Chinees.

Deze standaard, meest bekende groet is één van de eerste dingen die je leert wanneer je Mandarijn leert. Dit boekje is iets duurder, maar zeker de moeite waard. China is een groot land en er zijn heel veel leuke plaatsen.

Studentenvisum China. Italiano: Dire Ciao in Cinese. Naardit soort dingen waren wij al opzoek. Sandra provides our Dutch users with excellent content every month. Hieronder lees je meer over begroetingen in het Chinees.

Nee, dat wil ik niet. De eerste maanden voelde ik me echt verloren hier in China als we het over de taal hebben.
  • Cancel reply.
  • In andere talen English: Say Hello in Chinese. Tijdens mijn eerste jaar in China heb ik heel veel gehad aan twee boekjes.

Chinese woordenlijst :: Iemand ontmoeten

Bekijk de verboden stad en het zomerpaleis. Was dit artikel nuttig? Français: dire « Bonjour » en chinois. Goedkoop verblijf in hostels. Waar is ….. Ten eerste heb ik het Point-it boekje veel gebruikt.

Alle Fotogalerij. Volg ons! Vergelijkbaar met die hierboven, maar net anders geformuleerd. Dit boekje is iets duurder, zie bron hieronder. Studentenvisum China. Dus je denkt dat je weet hoe je hallo in het Chinees zegt.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Om meerdere mensen tegelijkertijd te begroeten zeg je "nǐmén hǎo. Te duur, die kon er inderdaad ook nog wel bij! Het wordt normaal gesproken alleen gebruikt in telefoongesprekken. Hij houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met vertalen en lokaliseren.

Deze gebruik je alleen als je iemand ontmoet voor wie je enorm veel respect hebt en die op zijn minst een beetje beroemd is…. Je moet dus wanneer stoppen met flesje antwoorden met wat je gegeten hebt of hoeveel honger je hebt. By continuing to use this website, you agree to their use. Home Praktische informatie Handige zinnen in het Chinees Nho, goedemorgen in het chinees.

Een groep mensen begroet je in het Shanghainees door "dka-h" te zeggen!

Handige zinnen in het Chinees

You will get a reply from us Your email address will not be published. Daarnaast schrijft ze tevens over de reizen naar andere landen die ze maakt. Dus je denkt dat je weet hoe je hallo in het Chinees zegt?

  • Ideaal voor personen die op reis gaan en een minimale uitrusting willen meenemen.
  • Português: Dizer Olá em Chinês.
  • Fotogalerij Shanghai.
  • Daarmee kon ik zelf proberen het één en ander te zeggen het heeft pinyin , maar ik kon het ook aan anderen laten lezen.

Gebruikersportaal Verras me. Het Kantonees. In plaats van nie hauw spreek je het eerder uit als nee ho, goedemorgen in het chinees. Je spreekt deze woorden zo ongeveer uit als "djoe-dzjee hauw". Als je niet bekend bent met de Chinese cultuur, zou je dit als een vraag kunnen opvatten in plaats van als een begroeting.

Reisorganisaties Koning Aap Shoestring! Gerelateerde artikelen. Studentenvisum China.

Alle Fotogalerij. De meeste inwoners uit Hong Kong en Macau spreken het. Italiano: Dire Ciao in Cinese. Naardit soort dingen waren wij al opzoek.

Omdat ik niet genoeg kan krijgen van dit land laat ik mijn reisroute nog wel eens afhangen van de Je spreekt wi ongeveer uit als wee. Over LTL Terug naar hoofd menu.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@acoustifried.com
Adverteren op de portal acoustifried.com