The bold and the beautiful ivy and liam


06.02.2021 Auteur: Najim

Steffy is furieus als ze ziet hoe haar ontmoeting met Sally een hit is op internet. Een emotionele Julius smeekt Maya en Rick om een andere draagmoeder te zoeken. Sally Spectra.

Ivy is ten einde raad dat ze haar baan niet heeft teruggekregen en vraagt Eric om hulp. Nicole heeft spijt van haar ruzie met Zende en is bang dat Sasha opnieuw misbruik maakt van de situatie. Ze mag geen enkel aanbod van haar accepteren. Bij Spectra stromen de orders binnen, maar toch heeft Sally spijt dat ze naar Shirley heeft geluisterd.

Coco bespreekt met Zende haar zorgen over Nicole, die niet goed lijkt om te gaan met de gestelde diagnose. Liam probeert Steffy zover te krijgen dat ze weer bij hem intrekt.

Bill ziet welk cadeau Brooke kreeg van Ridge. Liam zweert dat hij ervoor zal zorgen dat Steffy niet in de gevangenis belandt. The Bold and the Beautiful Afl. Sally overweegt Los Angeles voorgoed te verlaten. Hope nodigt Liam uit om haar daar te ontmoeten en met haar te trouwen.

Bradley Bell en Kay Alden. Na een ongelukkige confrontatie tussen Steffy en Ivy gonst het van de geruchten bij Forrester Creations. Pamela Douglas.

Aanbevolen kanalen

Een verleidelijk aanbod, maar Sally moet er wel even over nadenken. Wyatt geeft Quinn goed advies over hoe ze weer in een goed daglicht kan komen te staan bij Erics familie.

Katie vertelt Rick dat ze er niet gerust op is dat Quinn zo dichtbij woont. Wyatt gaat op zakenreis met Quinn en vraagt Ivy om een belangrijke gunst.

Hij baalt van zijn naïviteit.

  • Quinn voelt zich schuldig na haar geflirt met Ridge, vooral nu ze weet dat Eric probeert Steffy en Wyatt weer bij elkaar te brengen.
  • Bill nodigt Liam uit in de hoop intieme details te horen over de bruiloft. Ridge en Quinn spreken hun ware gevoelens voor elkaar uit.

Wyatt zet Thomas op zijn nummer als hij binnenloopt, terwijl Wyatt en Ivy een privgesprek voeren. Shanelle Workman. Maya Avant. Ridge ziet zijn kans schoon om haar belachelijk te maken. Ronn Moss. Het bericht is succesvol verzonden.

Meer over dit onderwerp

Ivy Forrester. Tracey Bregman. Van de ongeopenbaarde geschiedenis van het personage weet Clifton weinig.

Katie heeft moeite haar woede te bedwingen. Anthony Turpel. Maar later werd onthuld dat hij geloofde dat een van de Forresters zijn vader kon zijn, zelfs voordat hij verhuisde. Mark V. RJ zet druk op zijn vader: Ridge moet er alles aan doen om het huwelijk tegen te houden.

Robert ten Brink vervangt Martijn Krabbé bij Merry Little Christmas

De familie ontdekt dat Brooke en Ridge niet zijn getrouwd. Voor zijn vertolking van Liam won Clifton de onderscheiding voor beste jongere acteur in een dramaserie bij de 38e Daytime Emmy Awards in Ze maakt één man de gelukkigste van de wereld, terwijl de ander ontroostbaar achterblijft. Ann Willmott. Steffy legt aan Bill en Katie uit waarom ze Ivy een andere functie dan die van sieradenontwerpster heeft gegeven.

Daniel McVicar. Caroline maakt zich zorgen als ze hoort waarom hij dit heeft gedaan. Liam stelt Steffy een ultimatum: laat ze zich manipuleren door haar familie of volgt ze haar hart en kiest ze voor een gelukkig leven met hem. Hij maakte zijn eerste optreden tijdens de aflevering uitgezonden op 19 juli Zende en Nicole bieden een helpende hand. Quinn neemt Liam mee naar een hut om voor hem te zorgen, zodat Liam wakker wordt zonder geheugen, the bold and the beautiful ivy and liam.

Hij baalt van zijn naviteit. Soms had Clifton spijt dat zijn karakter niet de zoon van bepaalde vaders zou zijn. Sally zoekt een gelegenheid om publiciteit te genereren voor Spectra Fashions.

The Bold and the Beautiful - Seizoen 2017

Steffy gaat tekeer tegen Thomas omdat hij Sally meenam naar de bruiloft. Ridge Forrester. Liam gaat uiteindelijk naar Steffy om op een avond te praten en vindt haar slapend in bed met Wyatt. Coco bespreekt met Zende haar zorgen over Nicole, die niet goed lijkt om te gaan met de gestelde diagnose.

Sally ziet hoe enthousiast ze is over RJ en twijfelt over het plan, maar Shirley en Saul zetten haar onder druk. Van de ongeopenbaarde geschiedenis van het personage weet Clifton weinig.

Nicole confronteert Thomas met de reden van zijn ongebruikelijke gedrag.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@acoustifried.com
Adverteren op de portal acoustifried.com