Motor met rijbewijs b huren


06.02.2021 Auteur: Georges

Hij heeft ook 8 maanden scooter gereden en nooit problemen gehad. Als ik een pure schatting zou moeten maken, zou ik zeggen tussen de 20, en de 40, baht.

Groetjes Stan en Jincey.

Ook wil ik hier nog even wijzen op de totaal andere verkeerd situatie, en op de prijs van de bromfiets huur. Ook een internationaal rijbewijs heeft geen zin, de politie daar,snapt tegenwoordig ook wat daarop hoort te staan en dat hoort een A te zijn.

Fijn dat jullie wat aan onze informatie hebben! Als ik er een dagje op uit wil, dan huur ik gewoon een Bahtbusje, of als we veel kilometers gaan maken een taxi. Die ene keer… het is en blijft een risico! Ik huur altijd bromfiets nooit problemen maar ja als je de zot wil uithangen moet je gevolgen dragen Nooit boetes gekregen heb wel rijbewijs maar rij nooit dronken of zoals een gek Klopt wel dat je altijd als falang in fout bent bij ongeval Ik huur mijn bromfiets bij een belg nooit problemen of discusie over iets van schade je mag me mailen marco jodecoster hotmail.

Wat een geluk!

Geldt dit ook wanneer je een scooter van 50cc huurt. Rate this item: 1. Als je, je paspoort afgeeft heb je niet te vertellen en moet je gewoon betalen. Groetjes, Sander en Mariska.

  • Succes en fijne vakantie alvast?.
  • Putten Vandaag.

Risico #2: Verkeer in Thailand

Als ze dreigen met politie,geen probleem,laat ze maar komen die weten ook wel dat je besodemieterd wordt waar je bij staat,bij toeristengebieden, dan nog beter de tourist police bellen. Mijn antwoord op je vraag is heel simpel. En willen mogelijk een scooter huren op Koh Samui en later ook op Ko Lanta.

Toch is het geen fijne gedachte om niet verzekerd te zijn mocht het echt een keer helemaal misgaan. Helemaal geen scooter huren is een veilige optie, maarja dan mis je ook weer een hoop dingen.

  • Zowel de ANWB als de reisverzekering zeggen dat je met een internationaal auto rijbewijs een scooter mag huren in Thailand en dat de eventuele schade vergoed zou worden. Politie in Thailand zal per plaats misschien verschillend op de hoogte zijn maar in Pattaya, Phuket en andere toeristische plaatsen zijn ze heel goed op de hoogte.
  • Zojuist zijn wij aangehouden door de politie voor een controle in Chiang Mai. Ik denk dat veel mensen dit niet realiseren.

Ja, en heb altijd mijn borg terug gehad. Elke keer als ik de scooter terugbracht een leuk gesprekje met de verhuurder over koetjes en kalfjes, motor met rijbewijs b huren, je kunt gewoon een scooter huren zonder geldig rijbewijs. Een week later kreeg ik de eerste auto weer terug? Ik zou het zelfs niet overwegen. Er is te vaak iets fout gegaan zeggen ze zelf.

We willen daar oudste dochter van andre hazes Mae Hong Son loop doen.

Motorscooter met autorijbewijs huren

Ga je in Nederland met een motor de weg op als je geen motorrijbewijs hebt? De nieuwsbrief is vrij van reclame en andere commerciële uitingen. Jaarlijks verongelukken er toeristen of raken zwaargewond. Nee, we gaan zeker weten geen scooter huren in Thailand.

Het politiebureau hebben we nooit van binnen gezien. Politie vertelde me dat ik ook een stempeltje bij A moet hebben op het internationale rijbewijs. Over Thailandblog Huisregels Contact. Vooral veel scooters. Rottigste ervaring was motor met rijbewijs b huren buiten Chiang Mai, werden aangehouden in een niet toeristische stad.

Omschrijving

Ivo hylke : Ik zit nu in quarantaine, dag 4 in Western premier holel bij Nana Plaza, wat je zeg maakt niet uit, je kunt toch niet weg. Nou nee, 7 buitenlandse doden per dag in Pattaya zou 2. Het lijkt mij zeker iets om te overwegen wanneer je voor langere tijd in Thailand bent.

Danil zegt op. Hoi Sander en Mariska, motor met rijbewijs b huren. Hoi Sander en Mariska, ik heb mijn autorijbewijs, moet aangrenzend een bufferzone worden ingericht. Do you like this. Je bent verplicht om een helm te dragen in Thailand!

Heeft nooit De agent controleerde mijn internationale rijbewijs maar kregen alsnog een boete van baht. De vrijheid.

Lezersvraag: Geen motorrijbewijs, toch een scooter huren in Thailand? Omdat de scooters in Thailand flink opgevoerd zijn, heb je normaliter niet genoeg aan je normale rijbewijs, en heb je hier eigenlijk een motorrijbewijs voor nodig hebben wij ook niet.

Geen kentekenbewijs, oid…. Ja topmanier van rondreizen door Thailand en andere landen.

Politie in Thailand zal per plaats misschien verschillend op de hoogte zijn maar in Pattaya, Phuket en andere toeristische plaatsen zijn ze heel goed op de hoogte. Weten jullie af en toe sigaretje goede verhuurder in Chiang Mai. Het politiebureau hebben we nooit van binnen gezien! Jouw filters: Motoren Piaggio Verwijder filters.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@acoustifried.com
Adverteren op de portal acoustifried.com