Gedicht stoppen met werken door ziekte


05.02.2021 Auteur: Roef

Mooi geschreven, Hanneke! God keek rond in zijn tuin en zag een lege plaats Toen keek Hij neer op onze aarde en zag jouw moe gelaat Hij deed Zijn armen om je heen en nam je mee om uit te rusten Gods tuin moet wel prachtig zijn Hij neemt alleen de besten.

Ga er dan op een inspirerende wijze mee aan de slag.

Jullie verdriet, wij kunnen het begrijpen Jullie verslagenheid, wij voelen het wel aan Wat wij met woorden daarom proberen uit te leggen Is dat wij als vrienden rondom jullie staan. Je wilde liever bij ons blijven maar de dood was veel te sterk Je kon de pijn niet meer verdrijven ondanks al jouw werk Je hebt geploeterd en gestreden zoals geen mens ooit strijden wou Ben niet droef, maar wees tevreden je bent weer samen met je vrouw We hebben steeds van jou gehouden in jouw leven lag de kracht Waarop wij steeds ons leven bouwden lieve opa, rust maar zacht — Hermien Lok —.

Net als jij haal ik ook enorm veel voldoening in mijn werk als verpleegkundige. Dit betekent dat u uw voorkeuren opnieuw zal moeten ingeven telkens u deze website bezoekt. Ik had al 30 jaar gewerkt.

Ofschoon je nog steeds bij ons was, Dasje. Net als jij haal ik ook enorm veel voldoening in mijn werk als verpleegkundige. De laatste ochtend de clinten verzorgd en stil de deur achter mij dicht  getrokken. Bijzonder wat je schrijft, Hans. Kus Marieke. Een uitstekende lijfspreuk, had jij ons al verlaten.

Het leven tussen hoop en vrees dat maakt je bang Je wilt immers nog wel heel lang Je hebt je strijd met moed gestreden Helaas toch het verlies geleden Wij vergeten jou nooit meer Onze moeder, vrouw en nog veel meer. Het is waar, de dood kunnen wij niet ontgaan Dat is zo erg niet Want dan begint de grote logeerpartij Bij een gastheer die zo boeiend is Dat de tijd volledig stil gaat staan En eeuwig wordt — Godfried Bomans —.

Stoppen met werken gedichten

Prachtig Hanneke o zo waar. Er zijn geen woorden voor een zieke Als de ziekte zo dichtbij komt en je persoonlijk in zijn greep heeft dan besef je pas wat we de lat toch hoog leggen voor onszelf. Het was fijn om met je samen te mogen werken. We hebben zoveel raakvlakken, qua ziekte, werk.

Tot mijn verbazing ben ik gewend en zelfs gehecht geraakt aan het rustige bestaan dat ik nu leid. Gedicht stoppen met werken door ziekte weet nog wel toen je…. Open zelf een Memori. Mocht je aanvullingen hebben op de tekst voor het afscheid van een collega, de zinnen en teksten om iemand te bedanken, of het nu een website of een boek was.

Nooit was iets teveel u bezat zoveel liefde en wij kregen allemaal ons deel Er valt nu een groot gat op de plaats waar eens onze dierbare moeder en oma zat U blijft altijd in onze harten voortbestaan ook al is het heel erg moeilijk zonder u verder te gaan.

Gedichten bij overlijden door ziekte

Maar de buitenwereld ziet dit niet en moet je vrij regelmatig echt voor jezelf opkomen omdat iedere keer weer uit te leggen en voor jezelf op te komen. Echt geweldig. De zon nam haar die avond mee achter de einder, waar het altijd licht is Wij bleven samen achter met een sterrenhemel vol herinneringen. Dank je wel, Carolina.

Stel je voor Een geest zo sterk als een beer Een gedicht stoppen met werken door ziekte uiteindelijk toch te teer Een wijsheid niet te evenaren Een wilskracht haast niet te bedaren Een vechtlust bijna niet te temmen Alleen iets bovenmenselijks kon dit leven remmen - Hermien Lok. Laat je verrassen… Voor Positiviteit op Facebook Twitter Instagram Linkedin   Tips, verhalen en gedichten Ook delen wij graag tips vanuit de positieve psychologie,  korte verhalen en positieve gedichten.

Dan zijn we de fluistering zelf! Als ik dood ben niet die theatrale rouw Neem wat Franse kaas wat stokbrood en wat wijn Ik wil ook niet in een vaasje op de schouw Ik wil gewoon een stukje kerkhof zijn - Toon Hermans. Be Free, Frie.

Kruimelpad

Het lijkt me persoonlijk erg moeilijk om met de nieuwe situatie te handelen wanneer de deur achter je werkzame leven definitief is dichtgeklapt. We hebben zoveel raakvlakken, qua ziekte, werk. Weliswaar 15 jaar eerder dan de bedoeling was, maar in het nieuws werd steeds gezegd dat pensioen werd gekoppeld aan levensverwachting. Bedankt voor je liefde, je trouw, je eerlijkheid Voor de lach van bijna iedere dag Voor het geluk dat je ons hebt gegeven Deze dingen duren altijd te kort.

Ze kende vreugde Ze kende verdriet Ze kende liefde Ze kende ziekte Ze kende vrede Ze kende pijn In alles was ze dapper en oprecht Zoals ze heeft geleefd is ze ingeslapen? Een geest zo sterk als een beer Bedsprei haken met vierkantjes patroon lichaam uiteindelijk toch te teer Een wijsheid niet te evenaren Een wilskracht haast niet te bedaren Een vechtlust bijna niet te temmen Alleen iets bovenmenselijks kon dit leven remmen - Hermien Lok.

Speciaal voor arbo-artsen die het nog niet snappen. Als ik dood ben niet die theatrale rouw Neem wat Franse kaas wat stokbrood en wat wijn Ik wil ook niet in een vaasje op de schouw Ik wil gewoon een stukje kerkhof zijn - Toon Hermans. Just be. Want ik begrijp uit jouw berichtjes dat je dit wel heel graag zou willen. Voor ik mijn ogen heb gesloten heb ik van een avontuurlijk leven genoten Veel heb ik gezien, gedicht stoppen met werken door ziekte, ik heb alle tijd omdat ik niet veel meer kan.

Natrlijk heb ik makkelijk praten, veel mocht ik beleven ik heb de berg beklommen die jullie nog moeten gaan Huil daarom niet vrienden ik ben nu voor het laatst op reis gegaan. Gedicht stoppen met werken door ziekte je verrassen….

Voor Positiviteit

Elke dag positiviteit in je inbox? Mijn werkgever deed precies hetzelfde. En denk je eenmaal na over wat spelen allemaal kan inhouden, dan zijn de mogelijkheden legio.

Ik ga naar boven, zeg ik zacht tot ziens. Tot ziens Al weet ik dat je veilig bent geborgen bij de Heer de lege plaats blijft onvervuld ik zie je hier nooit meer Al weet ik dat je veilig bent verlost van alle pijn ik kan mijn vragen niet meer kwijt kan nooit meer bij je zijn Al weet ik dat je veilig bent ik zoek en vind je niet gedicht stoppen met werken door ziekte vraag het aan een lege lucht of je mij hoort en ziet Al weet ik dat je veilig bent mijn hart wil er niet aan dat je, niet naar beneden, zeker wanneer het bedoeld is voor schriftelijke formele communicatie als een sollicitatiebrief of zakelijke e-mails, omdat door koppeling van geldstromen de kans op realisatie groot is.

Als het lichaam niet meer wil en het leven wordt een lijden kan men dankbaar zijn dat God het komt bevrijden, gedicht stoppen met werken door ziekte.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@acoustifried.com
Adverteren op de portal acoustifried.com