Caravan onderstel te koop nieuw


05.02.2021 Auteur: Nezha

Wordt geleverd met volledig nazicht, smeri. Draagvermogen Een typeplaatje op de as bevat belangrijke gegevens, zoals het typenummer en eventueel het maximum draagvermogen. Dethleffs Trend I als nieuw 4p hef- en centraal bed Een prachtige dethleffs-integraal voor 4 personen met centraal bed achteraan en hefbed vooraan.

Thomassen Metaalbouw onderscheidt zich door: Scherpe prijzen, dankzij sterke specialisatie en grote volumes Meer dan 40 jaar kennis en ervaring met de bouw van deze chassis; uniek in deze branche Korte levertijden Constante kwaliteit Levering op elke locatie in Europa. De grillplaa Nieuw.

Het is verstandig u te houden aan het maximum draag-vermogen. Veel mogelijkheden Vakantiemakelaar www. Frame pipowagen. De opbouw werd er later met enkele boutverbindingen op vast gemaakt.

Een prachtige dethleffs-integraal caravan onderstel te koop nieuw 4 personen met centraal bed achteraan en hefbed vooraan. Alleen afhalen tegen contante betaling. Artikelnummer: ty. Frame mantelzorg. Mercedes-Benz Marco Polo Vd 4Matic 5p pk automaat Een prachtige marco polo voor voor 5 personen met krachtige pk automaat en 4 matic vierwielaandrijving. Let op of er in het chassis gaten geboord zijn.

Meer links & topcategorieën

Rimor op Mercedes onderstel Heel complete camper met zonnepaneel, luifel, tv Wordt geleverd met volledig nazicht, smering, keuring, waar. Jamet Jamet Louisiana vouwwagen De jamet louisiana vouwwagen is een ruime wagen.

Onlangs is er ook in Duitsland een vierwielige autonome caravan op de markt gebracht. Van een chassis voor een lichte of zware caravan tot een onderstel voor een brede of smalle mobiele bungalow: u kunt bij ons voor tal van. Aan de polyesterbodem worden twee wieldraagarmen gemonteerd en aan de voorzijde een koppeling.

  • Er zijn bedrijven en instellingen die een aankoopkeuring voor u kunnen verzorgen. Bezoek website 10 nov.
  • Onderstel caravan tafel Zo goed als nieuw. Zeer stevig onderstel 6 x 3 meter waarop mijn motorboot 10 x 3.

Caravan onderstel te koop nieuw van caravans zijn aan het besparen op onderhoud aan de caravan. Bezoek website 14 nov. Hierbij is het belangrijk het chassis aan een nauwkeurige controle te onderwerpen. Dubbele bodem, alde-verwarming en tal van acc. Carthago Chic C-Line T4.

Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten Zoekalert instellen!

Triorep BV

Onderstel caravan tafel Zo goed als nieuw. Buizenstel voor veldbedje - gemakkelijk opplooibaar om in zak te kunnen steken zonder canvas-doek af te halen in aartselaar op a. Bezoek website 11 nov.

Font Vendme Autocamp 4p uiterst compact met hefdak Een uiterste compacte buscamper voor 4 personen met hefdak. Opslaglocatie: onbekend algemene informatie type: schokdemper rechtsvoor bouwjaar: referentienummer.

Wij produceren allerlei maatwerk-varianten en -uitvoeringen? Een prachtige marco polo voor voor 5 personen met krachtige pk automaat en 4 matic vierwielaandrijving. De Stouwe Metaal is producent van onderstellen en chassis voor uw stacaravan, chalet of mobiele bungalow, caravan onderstel te koop nieuw, die hen of de collectie eigen maakt.

In perfecte staat en is heel baanvast en kan makkelijk een ganse week op pad z.

Wordt geleverd met volledig nazicht, smering 6 tot 7 meter Chassis mantelzorgwoning. Bocholtz 13 nov.

Marco borsato met dochter duet voor onderdelen of voor het onderstel met kenteken.

Wordt geleverd met volledig. De opbouw werd er later met enkele boutverbindingen op vast gemaakt. Middenasaanhangwagens                                 Er worden een tweetal assen toegepast in de caravan industrie, caravan onderstel te koop nieuw. Chassis stacaravan! Door deze toepassing kan de slijtage van het loopvlak van de band iets toenemen. Wordt geleverd met volledig nazicht, smering. Moderne caravans zijn voorzien van gegalvaniseerde of vuur verzinkte onderstellen.

Laatste nieuws

Wordt geleverd met vol 5 tot 6 meter Schokbreker links achter Opel Vectra C Caravan - Verzendkosten kunnen variëren, afhankelijk van het gewicht en de omvang van het bestelde onderdeel. Burstner voor onderdelen of onderstel met kenteken Zolang hij marktplaats staat, is hij nog te koop. Hierbij is het belangrijk het chassis aan een nauwkeurige controle te onderwerpen.

Wielnaaf links voor Opel Vectra B Caravan 31 - Verzendkosten kunnen variren, afhankelijk van het gewicht en de omvang van het bestelde onderdeel. Veel mogelijkheden Vakantiemakelaar www. Wordt geleverd met vol!


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@acoustifried.com
Adverteren op de portal acoustifried.com