Sporthal arena alphen aan den rijn


05.02.2021 Auteur: Abderrahim

Toggle Navigation. De ruimte is beschikbaar van maandag tot vrijdag vanaf tot Vrijdag 20 november.

Bij opzegging dient het shirt weer te worden ingeleverd. Als ieder zijn bijdrage als scheidsrechters, trainer, commissielid of anders invult wordt het werk verdeeld en de betrokkenheid groter. Beachvolleybal op social media. Alles Nieuws Competitie Nevobo.

Het volleybalseizoen. Zodra we dit overzicht wel hebben gaan we die ruimtes direct weer online zetten, zodat u er langs deze weg gebruik van kunt maken.

Alle seniorenteams worden ingedeeld voor de zaaldiensten waarbij het ontvangen van bezoekende teams, het BHV deel, de wedstrijdformulieren, sommige fluit- en telbeurten en het runnen van de bar tot de taken behoren.

Volleybytes: Julit vindt haar tweelingzus en volleyballende Spice Girls Volleybytes. Ook Volleybalclub Castellum kan niet draaien op de contributie en barinkomsten alleen. Geef je op via het secretariaat. In de sporthal zijn tribunes en digitale scoreborden aanwezig. Door de extra drukte kan het zijn dat onze reactietijd wat langer is.

  • Lonneke Sloetjes opent Schoolplein14 in Varsseveld Nevobo.
  • Gemak minder validen rolstoeltoegankelijk sanitair geschikt voor mindervaliden. Stroomvoorziening standaard V.

Openingstijden

Welkom op de site van Volleybalclub Castellum, de enige volleybalvereniging in Alphen aan den Rijn waar je ook competitie kunt spelen. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u deze via de bekende weg stellen. Castellum HS 2. Dit kunnen ingeladen iframes of embeds zijn van socialmedia bedrijven, maar ook van bedrijven die voor Volleybal toegespitste content maken. Nog geen account? Wij vragen hiervoor uw begrip.

Eigen drank Niet toegestaan, sporthal arena alphen aan den rijn. Update je browser om deze website correct weer te geven. Als ieder zijn bijdrage als scheidsrechters, moeten de meeste competitieteams ook rekening houden met uitwedstrijden op zaterdag, commissielid of anders tjap tjoy zelf maken wordt het werk verdeeld en de betrokkenheid groter?

Omdat sommige verenigingen in ons district op zaterdag spelen, de tocht was adembenemend. Overige kleding en attributen kan worden aangeschaft bij de verenigingssponsor Bahlmann Sport.

Navigatiemenu

Update mijn browser nu ×. Muziek mogelijkheden geschikt voor muziek versterkt. Lid worden? Afgelopen wedstrijd Castellum MA 1.

Overige kleding en attributen kan worden aangeschaft bij de verenigingssponsor Bahlmann Sport. Volledig programma. Je maakt gebruik van een verouderde browser. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u deze via de bekende weg stellen. Alle thuiswedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld.

Routeaanwijzingen naar Sporthal de Arena (Alphen Aan Den Rijn) met het openbaar vervoer

Als ieder zijn bijdrage als scheidsrechters, trainer, commissielid of anders invult wordt het werk verdeeld en de betrokkenheid groter. Behalve de normale volleybaltrainingen en wedstrijden organiseert de club diverse activiteiten, zoals het oliebollentoernooi, jaarlijkse deelname aan de Alphense Sportontmoeting, minitoernooien, feesten en jeugdkamp.

Wij vragen hiervoor uw begrip. Ook het reserveringsverzoek kunt u versturen via de groene knop. Mocht u hierover vragen hebben dan kunt u deze via de bekende weg stellen.

Alle thuiswedstrijden worden op vrijdagavond gespeeld. Wij reageren binnen 2 werkdagen op uw reserveringsverzoek. Afgelopen wedstrijd Castellum MA 1. Tribune max. Welkom op de site van Volleybalclub Castellum, de enige volleybalvereniging in Alphen aan den Rijn waar je ook competitie kunt spelen. Door de extra drukte kan het zijn dat onze reactietijd wat langer is. Castellum HS 1. En in het weekend op zaterdag van tot uur en sporthal arena alphen aan den rijn zondag van tot uur.

Enfermedad por coronavirus (COVID-19) Situación

Klik hier. Het bestuur van de club is eigenaar van alle shirts en verhuurt deze aan de leden voor een klein bedrag dat wordt verrekend in de contributie. Nog vast te stellen.

Analytisch Analytische cookies helpen ons om kwaliteit, stabiliteit en de efficientie van de website te bewaken. De ruimte is beschikbaar van maandag tot vrijdag vanaf tot !

Wij reageren dan binnen 2 werkdagen op uw verzoek.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@acoustifried.com
Adverteren op de portal acoustifried.com