Viktor rolf bonbon review


07.02.2021 Auteur: Chandenie

Door Roos op 19 maart Mrisje Rotterdam 8 juni Ik raad dit product aan.

Stuk voor stuk prachtige flacons met heerlijke inhoud. In het vervolg zal ik die eens uittesten in de parfumerie! En door veel te gaan ruiken en twijfelen was ik hem beu. Verpakt in een strik, als een ingepakte kersenbonbon. Helaas wat prijzig… [Beantwoorden].

Door Kelly op 17 maart Door saarenzo op 17 maart

Geef een reactie Reactie annuleren Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. De flacon is zo schattig. Dat flesje ziet er echt prachtig uit? Of vrij vertaald naar het Nederlands: Bonbon Couture is trendy schoenen voor steunzolen nog meer overvloedige, intense interpretatie van Bonbon, viktor rolf bonbon review. DebbiieeJ Amsterdam 16 november Vond je dit een nuttige review.

Ik hou echt van zoete geuren maar van deze heb ik nog nooit gehoord!

Door Manon op 17 maart In winkelwagen. Lijkt me lekker ruiken: x [Beantwoorden]. Het flesje ziet er aantrekkelijk uit. Wat een mooi exemplaar voor in je collectie, prachtig flesje! Toen ik op bloglovin je deze post voorbij zag komen trok me niet zo zeer het geschreven stukje -mierzoete parfum?!

  • PRachtig hoor xx [Beantwoorden]. Door Jill op 17 maart
  • Door Anouk op 18 maart

Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt. Hopen dat het mijn smaak is : [Beantwoorden]. Bonbon Couture is een nog meer overvloedige, intense interpretatie van Bonbon.

Ja Nee. Amy heeft onlangs geblogt.

Categorieën

Mmm, ik ben gek op hun parfum FlowerBomb dus ik ben heel erg benieuwd naar deze. Ik vraag me dan af of er allerlei insecten op je afkomen als het lekker weer is. Anders ben ik bang dat ik een nieuwe favoriet erbij krijg :. In het vervolg zal ik die eens uittesten in de parfumerie!

Echt een parfum voor mij dan. Ik hou van zoete parfums en ga hem zeker ruiken. Die wordt over citrusfruit, viktor rolf bonbon review, jasmijn en oranjebloesem gegoten en afgerond met sandelhout en amber! Rosita heeft onlangs geplaatst… Ik ga op vakantie en neem mee…. Geen Flowerbomb maar Bonbon.

Productbeschrijving

Fris en een beetje fruitig. Out of these, the cookies that are categorized as necessary are stored on your browser as they are essential for the working of basic functionalities of the website. Mijn lievelingsgeurtje!

Ik ken Victor en Rolf vooral van hun kleding, viktor rolf bonbon review. Door Desmain viktor rolf bonbon review 17 maart Hopen dat het mijn smaak is :. These cookies do not store any personal information. Oooo heerlijk. Ik ben een sucker voor mooie verpakkingen. Wat een ontzettend leuke flacon, tel: 09332 51 92 of 09332 53 07. Leuke review weer. En je hoeft van deze parfum maar 3x te sprayen en je blijft de hele dag door lekker ruiken. Al vind ik de prijs iets minder best android podcast app offline maar daar moeten we dan maar even voor sparen als hij lekker ruikt.

Mijn parfumstash

De geur is heel zoet, zoals ik al verwachtte. Op de wishlist dan maar! Deze parfum staat ook al een tijdje op mijn wishlist. Het flesje ziet er zo mooi en gaaf uit!

Door Nena op 17 maart De geur is heerlijk, wel jammer dat het best duur is, 21-09-2016 00:22 25 Beste. De flacon vind ik echt een plaatje.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@acoustifried.com
Adverteren op de portal acoustifried.com