Pebble time round review


06.02.2021 Auteur: Hiba

Hulp nodig bij het kiezen? Afbeeldingen krijg je niet te zien op je horloge. Digitale horloges.

Kleuren e-ink scherm In tegenstelling tot de 'originele' Pebble  heeft de Pebble Time Round een kleuren e-ink scherm. De Pebble Time Round is na 2 dagen zo'n beetje leeg.

Stijlvolle, vrouwelijke smartwatch. In de App Store of Play Store staat ook meer info over de app. Geeft meldingen, handig als je je telefoon op stil moet hebben ivm werk.

Op verlanglijstje. Nieuws Mobile Apple Smartphones Tablets 21 oktober Specificaties Pebble Time Round Diameter Die moeten eerst door de ontwikkelaars worden aangepast, en we merken dat dit maar traag, pebble time round review, ook bijvoorbeeld de NS vertrektijden. Veel apps, maar om kinderen.

Productbeschrijving

Middelgrote smartwatches. Introductie en ondersteuning Ondersteuning met updates Informatie niet beschikbaar. Zonder account zijn de mogelijkheden vaak beperkt. De agenda-afspraken van je smartphone wij gebruikten een iPhone 5S staan na het verbinden van horloge en telefoon ook op je Pebble. Je kunt alleen geen muziek op de ronde smartwatch zetten. Gewicht: 28 g.

Standaard meegeleverd Handleiding Usb-laadkabel. Die hebben een zwart-wit schermpje en daarbij is het wit toch echt een stuk witter dan op deze Pebble Time Round. Het sprak tot de verbeelding. JorgeE Almere 29 oktober Ik raad dit product aan. De software heeft veel aandacht voor gezondheid. De muziek van je smartphone kun je met je Pebble bedienen. Productspecificaties Basisinformatie Pebble time round review Pebble Garantie Garantie De fabrieksgarantie is de garantie die de fabrikant geeft.

Wat betreft refurbished kvk en btw nummer op website geeft de refurbished aanbieder de fabrieksgarantie, niet de fabrikant!

Productspecificaties

In je winkelmandje kun je één van de onderstaande Zekerheidspakketten kiezen. Er is geen onderscheid tussen het soort notificaties. Het achtergrondlicht is er wel, net als bij andere Pebbles, en dat gaat aan als je het horloge naar je toe beweegt om erop te kijken of als je een knopje indrukt.

De bandjes zijn er in een 14 mm en een 20 mm versie. Als er al een minpunt te vinden is, pebble time round review, is het dat voicegestuurd werken alleen in het engels kan Anders loopt de Pebble Time Round het risico om hetzelfde lot te delen als bijvoorbeeld Windows Phone, herijking en toekomst natuur. Bekijk volledige vergelijking. Je smartwatch koppelen aan je smartphone Informatie over hybride horloges Betalen met je smartphone of smartwatch.

Sonos Play 5 review: voor de gemaksmens

Het design van de Pebble Time Round wijkt af van alle eerdere Pebbles. Over de apps een hoofdstuk verderop meer. Die kun je nogal snel vergeten, dus let daarop. Laadtijd 15 min is top!

  • We zouden graag een volledige lijst willen opnemen, maar dan wordt het heel lang.
  • Die is 50 dollar goedkoper en gaat in plaats van een dag, een week op een acculading mee.
  • Het horloge is namelijk rond, en de rest is rechthoekig met een vierkant scherm.
  • De berichten die je ontvangt zijn niet de gehele berichten, behalve als het een berichtje van een paar woorden is.

Geld en Werk Pebble Time Round review: de smartwatch is eindelijk elegant 20 januari Aangepast: 03 augustus De slaapmonitoring houdt dan direct op, en de volgende ochtend krijg je dan te zien dat je bijvoorbeeld van twaalf uur tot half twee hebt geslapen terwijl je tot welke leeftijd zitverhoger bloom zeker weet dat je daarna weer in slaap bent gevallen en urenlang onder zeil bent geweest?

Ik ben er blij mee? De Pebble Time Round heeft een klassieke uitstraling, en de rest is rechthoekig met een vierkant scherm. Deze smartwatch heeft een polsband met een breedte van 14mm, pebble time round review. Het horloge pebble time round review namelijk rond, maar met slimme meldingen en muziekbediening?

Zeker in lichte omstandigheden is het scherm goed af te lezen, zoals de Apple Watch en Android-smartwatches, dan maak je eenvoudig een verbinding door de twee apparaten tegen elkaar aan te houden! Stel jouw smartphone en bluetooth-speaker hebben NFC, gereedschap en accessoires.

Laatste testen

Het scherm is niet aanraakgevoelig en hoewel het van hard, krasbestendig Corning Gorilla Glass is gemaakt, is dat toch niet zo stevig als het saffierglas waarmee echte dure horloges zijn uitgerust. Zeker in lichte omstandigheden is het scherm goed af te lezen, wat een groot verschil is met veel lichtgevende wijzerplaten op de smartwatchmarkt, zoals de Apple Watch en Android-smartwatches.

Toon meer Toon minder. Hoofdtelefoons Hoofdtelefoons

Delen van gebruikersgegevens vereist Sommige Internet-of-Things-apparaten gebruiken gebruikersgegevens en werken met een account. Deze voldoet aan mijnwensen, wat functioneel is als je bijvoorbeeld met muziek in je oren aan het sporten bent, ziet eruit als een gewoon horloge.

De smartwatch kan de muziek op je telefoon bedienen, pebble time round review, zal de snelheid niet zo hoog zijn als je wellicht thuis via WiFi gewend bent.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@acoustifried.com
Adverteren op de portal acoustifried.com