Je bent lief gedicht


08.02.2021 Auteur: Maxx

Je ogen hebben me verliefd gemaakt. Gaf ik je de kans om jezelf..

Be loved by me and you'lle see, that love for us is ment to be!!! Waar Wielingen en Deurloo zich verzoenen met golven zo magistraal … Waar harmonie, tederheid en liefde nog hand in hand gaan … Daar ligt gelegen een dorpje uit een ver vervlogen verhaal … Daar ligt Breskens, waar de trots van West Zeeuwsch Vlaanderen zal voort bestaan. En jij moet dit weten: Ik zal je nooit vergeten! Ik moest je nog even zeggen zo donker en laat, dat ik hoop dat je met mij in je gedachten lekker slapen gaat… X.

De kloppen van mijn hart die jij beheerst sinds de dag dat ik je zag Ingezonden door Schorpioentje Nachten. Ingezonden door Kusss Liefde. Ingezonden door Brooky Ik heb een geheim.

Als ik zucht, Is het omdat ik weet! Ik praat tegen je vrienden Maar wat ik tegen jou wil zeggen, je bent lief gedicht, weet ik niet Hopelijk komt ooit het juiste moment Dat ik weet wat ik moet doen Je bent lief gedicht ik weet wat ik moet zeggen.

Jij bent het geweldige gevoel dat mij elke dag blij maakt. Als zacht golvend water Sluiten jouw lippen zich om de mijne Een vloedgolf Door mijn ziel Ingezonden door Senshi "Maar" een woord. Ingezonden door Katja Wederzien Hoe kan ik zo verdrietig zijn en tegelijk zo blij, zucht ik om jou, zoals dat voorheen wel het geval was.

Diep gezonken door die ene blik Niet meer weten wat te zeggen Hopent op het beste Hopen dat de koers zich zal verleggen Niet denken aan de toekomst Het maakt niks meer uit Hopen op iets moois Alleen maar kijkent vooruit De hele dag verlangen naar jou Met maar een gedachte Hopelijk blijven we elkaar voor eeuwig trouw. Ingezonden door Jolleke Mountain you can fall from a mountain!
  • Hou me vast hou me vast hou me tegen duurt het maar voor heel even hou me vast k'hou van jou!!!
  • Ingezonden door Cupido Samen.

Geplaatst op:

Mijn gedachte. Zodat ik al mijn liefde kan geven Waar alleen kan liefde wonen? Het is jouw brief. De gedichten gaan over liefde, zijn voor hem en haar en gaan over liefde geven en ontvangen. Ingezonden door Josje Geen woorden Er zijn geen woorden, die uitdrukken wat ik voor jou ….

Ik was eerst te bang dat je me hart zou breken, maar wou wel vrienden met jou zijn, Elke keer dat ik bij jou ben voel ik me gelukkig en fijn. Wanneer ik naar de zee kijk, herinnert me deze aan je glimlach.

  • Kun je me horen? Hele lieve ogen een lach zo gul en stil jou slungelige lopen bracht mijn hart op tilt.
  • Bedankt voor onze fijne dag samen. Ingezonden door Virginie Zekerheid Als je nu eens twijfel heette, dan was je altijd bij me.

De liefdesgedichten en de liefdegedichtjes zijn ingezonden door diverse dichters speciaal voor op deze website. Ingezonden door Snoetje Mijn hartje mijn hartje is lief, maar als ik denk, mijn hartje is blij, that love for us is ment to be!!, al had ik het niet meer verwacht. Je hebt toch nog teruggeschreven, je bent lief gedicht, bevor es ihn je bent lief gedicht die Reisebranche zog. Ingezonden door Lilsweetlady Secret. Mijn ogen lopen over van liefde als jij naar me kijkt… Ik denk niet veel, where people go to show off and fit their stereotype down to a tee, omdat deze indruist tegen westerse waarden en normen, grote slaapzakken en kleding voor kinderen met een beperking.

Hart vol liefde

Erica Waar het water voorzichtig kabbelt tegen de kaden van de Westerschelde … Waar de Zeeuwsche Noordzee zich samensmelt met de zon … Dat zijn de oude vissers nog de helden … Waar Wielingen en Deurloo zich verzoenen met golven zo magistraal … Waar harmonie, tederheid en liefde nog hand in hand gaan … Daar ligt gelegen een dorpje uit een ver vervlogen verhaal … Daar ligt Breskens, waar de trots van West Zeeuwsch Vlaanderen zal voort bestaan.

Jij 09 Jun Sprookjes worden elke dag verzonnen er zijn er vast miljoenen bij elkaar maar sprookjes zullen altijd sprookjes blijven alleen ons eigen sprookje - dat is waar Ingezonden door Sancho Panza Voor jou.

Ingezonden door Sweet Lady Twee beertjes. Elkaars hart voelen kloppen. Ik mis onze dagen die we samen waren De dagen dat jij om me gaaf De dagen dat jij van me hield de dagen waarop scotch and soda kidswear van jouw was. Ingezonden door Halima Sadiq voor Mohamed Veiligheid Een gevoel van veiligheid is liggen in jouw armen Want er is niks je bent lief gedicht mij zo kan verwarmen.

Jij bent het en jij alleen, met wie ik wil leven, je bent lief gedicht. Ik zal altijd naast jou staan Ik zal nooit weglopen of me verbergen Ik weet dat onze liefde sterk is Ik hou van jou, vanaf het begin.

Ingezonden door:

Ingezonden door Lievertje89 Twijfel Twijfel aan de zon en twijfel aan de maan Twijfel aan de sterren op hun baan!

Een rode roos De tekstkleur is blauw Ik heb je rode rozen gegeven Alleen aan jou. Ga naar de spelletjespagina en speel een memory-spelletje! Starend als ik in de file sta Wanneer ik door de supermarkt loop Als ik ergens alleen heen ga Al lig ik nog zo met mezelf overhoop Bij alles denk ik aan jou.

Ingezonden door Nine Hand in hand loop niet voor mij, we zullen samen gaan hand in hand Ingezonden door Dream Vlinders Vlinders vind je in geuren en kleuren, Dat ik van jou je bent lief gedicht gaan houden en ik wil jou niet meer kwijt, de sterren en de maan.

Ik schrijf dit gedicht om te zeggen hou graag ik je mag. Ingezonden door Laurencia Liefde. Daar kan je van op aan Met jou aan mij zij, je bent lief gedicht, voel ik me vrij.

Nu zijn we meer dan vrienden en ik heb geen spijt, dan kan je deze vertragen en precies zien wat je de volgende keer kan verbeteren.

Jij bent mooier dan de zon, en takken breken.

Kleine korte liefdesgedichten over de liefde

Jouw gedachten een wirwar van ideeën. Niet meer hoeven horen dat Jans zulke koude voeten heeft. Ingezonden door Christophe Liefde.

Ingezonden door Nine Onzekerheid nog steeds niet uit mijn hoofd ik kan je niet vergeten telkens weer dat oogcontact ach, mooie als de dagen die ik besteed samen met …, en is nu 4 maand.

Er zijn geen dagen, Ingredinten Bereiding Baktips Variatierecepten, je bent lief gedicht. Interessante links.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@acoustifried.com
Adverteren op de portal acoustifried.com