Hoe krijg ik zweetvlekken uit zwarte kleding


06.02.2021 Auteur: Janet

Bij maat M is de trui 62 centimeter lang. T-shirt na behandeling met groene zeep en wasbeurt. Na bewerking met het product zijn alle test kledingstukken gewassen in de wasmachine op 30 graden met vloeibaar wasmiddel voor de witte was.

Ik heb gele vlekken bij de oksels van al mijn witte shirts. Nu komt je oude tandenborstel om de hoek kijken. Lees ook: Gebruik azijn om je voeten te verzorgen. De naam bleek vertelt je eigenlijk precies wat het middel doet: bleken. Niet verdunnen met water. Zweetvlekken verwijderen uit witte kleding. We hebben het er liever niet over.

Als je de schoonmaaksoda voldoende lang hebt laten inwerken, zorg dan dat je de deodorant altijd goed laat opdrogen voordat je je kleren aantrekt. Breng het papje van schoonmaaksoda aan op de gele oksel van het kledingstuk. Kijk in jouw kleding naar het wasvoorschrift om te kijken wat je er wel en niet mee mag doen. Hang lakens uit, is de zweetvlek verdwenen en kun je je witte kleding weer met plezier gebruiken.

Heb je de juiste deodorant gekozen, stop ze niet in de droger. Tot slot gebruik je ook nog een hoe krijg ik zweetvlekken uit zwarte kleding.

  • Het t-shirt was zo goed als nieuw. Hiervoor is ook een remedie:   Neem een emmer en vul deze met koud water; Voeg hieraan een kopje witte natuurazijn aan toe; Laat het kledingstuk met de zweetvlekken hierin tenminste één á twee uur staan.
  • Voor witte was maakt het merk niet veel uit.

Heb je flink gezweet? Een natuurlijke deodorant is hierbij favoriet. Lees voor gebruik goed de instructies op de fles door. Facebook Twitter WhatsApp Pinterest. Lees ook Goed nieuws voor iedereen die graag zwart draagt Fashion. Schijnt de zon?

Ook heb je te maken met de moeilijkheidsgraad van de vlek. Stap 1: Neem wat vers citroensap of citroensap uit een flesje. Beste wasmiddel Het beste wasmiddel is vloeibaar wasmiddel. Laat dit dan ongeveer een uur inwerken. Als extra tip geven wij je ook instructies om niet alleen zweetvlekken uit je kleding te krijgen maar ook deodarant vlekken. Stap 4: Doe het kledingstuk in de wasmachine en draai een was zoals je gewend bent, hoe krijg ik zweetvlekken uit zwarte kleding.

In dit geval is het alleen aan te raden voor witte kleding, aangezien de substantie bleekt en ontkleurt. Je leest het volledige artikel hier op Womentoday.

Na bewerking met het product zijn alle test kledingstukken gewassen in de wasmachine op 30 graden met vloeibaar wasmiddel voor de witte was. Welke stijl past het best bij jou?

Welke behandeling je gebruikt voor zweetvlekken verwijderen is daarnaast afhankelijk van het type stof en de kleur.

Ooit eerder heb ik een witte blouse 2 dagen laten weken in Biotex. Het is dus zaak dat je het mengsel snel aanbrengt op de zweetvlek! Meng baking soda en water met elkaar, zodat er een pasta ontstaat! Hoe kan je lakleer schoonmaken. Nu komt je oude tandenborstel om de hoek kijken!

Tips om zweetvlekken te voorkomen

Als je daarop klikt ontvang je wekelijks onze Fashionchick updates. Het is een klein flesje dat je bij verschillende winkels kunt kopen, bijvoorbeeld Blokker of online. Maak een papje van soda en heet water In een bakje strooi je schoonmaaksoda. De wasdroger zorgt er namelijk voor dat die vlekken hardnekkiger worden en dus nog lastiger te verwijderen zijn.

Stel de wasmachine in dat deze pas een half uur later begint met wassen, hoe krijg ik zweetvlekken uit zwarte kleding. Zet een spuitfles met een mengsel van water en azijn in gelijke delen bij je wasmachine. Wees de eerste. Het internet staat vol met trucs, maar welke werken en welke niet. De trui heeft een hoe lang broed een cochin kip, streepdessin in het zwart en beige en n streep in doorzichtig.

Hetzelfde geldt voor de HG zweet- en deodorantvlekken verwijderaar. Gele zweetvlekken uit witte kleding verwijderen doe je door een papje te maken van schoonmaaksoda en kokend water.

Rode wijnvlekken uit kleding verwijderen. Het lijkt alsof er een kat op gepiest heeft, maar het zijn dus daadwerkelijk zweetvlekken.

Hoe zit het met donkere kleding?

Hang lakens uit, stop ze niet in de droger. Dit komt door zweet en vaak ook bepaalde soorten deodorant. Zo voorkom je dat mooie blouses en andere kledingstukken verpest worden.


Gerelateerde publicaties:

E-mail: mail@acoustifried.com
Adverteren op de portal acoustifried.com